top of page

aikuiset

PARKOURIN ALKEISKURSSI AIKUISILLE

Parkourin harjoitteluun liittyy yleinen harhaluulo lajin vaarallisuudesta sekä mielikuvia kerrostalojen katoilta toiselle hyppelystä. Tästä huolimatta kyseessä on laji, joka sopii aivan kaikille iästä ja liikuntataustasta riippumatta. Alkeiskurssilla keskitytään parkourin perusteisiin, turvallisiin harjoittelutapoihin, toiminnalliseen liikkumiseen ja mikä tärkeintä: hauskanpitoon!

Kurssi on suunniteltu siten, että se tarjoaa jokaiselle osallistujalleen sopivasti niin fyysisiä kuin henkisiäkin haasteita, ikään ja kuntoon katsomatta. Parkourin harjoittelulle onkin ominaista eräänlainen vapaus tehdä asiat itselle sopivalla tavalla. Vaikka kyseessä on pitkälti yksilölaji, parkouryhteisössä on kannustava ilmapiiri kehittyä.

Mikäli luit tänne asti ja mielessä pyörii jotain kuten: ”Oon niin kauheen jumissa”, ”koskee selkään”, ”En mä varmaan kehtaa”, ”Oon jo niin vanha”, tms. – Älä epäröi, vaan tule paikan päälle ja kokeile! Kurssi ei vaadi erillistä ilmoittautumista tai sitoutumista pidemmäksi aikaa.

Kokoontumiskerrat maanantaisin klo 20.00-21.00 ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.00
Liikuntaseura Otteen salilla viikoilla 2-5 (9.1.-1.2.2023).  

Hinta: 5 € / kerta

Varustus: Sisäliikuntavaatteet, jotka eivät rajoita liikkumista. Harjoittelu onnistuu avojaloinkin, mutta tietyt asiat on helpompaa tehdä kengät jalassa (tennarit, lenkkarit, sisäpelikengät).

Osoite: Kilpivirrantie 7, 74120 Iisalmi

Aikuiset

RENGASTRAPETSIN ALKEISKURSSI AIKUISILLE

Kurssilla harjoitellaan erilaisia nousuja renkaalle sekä helppoja asentoja, käännöksiä ja pyörähdyksiä. Renkaassa tehtävien temppujen lisäksi tunneilla lämmitellään ja tehdään voima- ja liikkuvuusharjoitteita. Rengastrapetsilla harjoittelu on hauskaa ja tehokasta sekä erittäin koukuttavaa!
Tule rohkeasti kokeilemaan!

Kokoontumiskerrat:
lauantaisin klo 11.30-12.30
Liikuntaseura Otteen salilla, 4.2., 11.2., 18.2., 25.2. ja 4.3.

 

Hinta 75 €

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Liikuntaseura Ote ry  |  liikuntaseuraote@gmail.com

bottom of page