Voiko ryhmään käydä tutustumassa ennen jäsenmaksun maksamista? 

Kyllä voi! Voit tulla ensimmäiselle tunnillesi veloituksetta. Ohjaajalle kannattaa käydä kertomassa, että on tullut kokeilemaan tai laittaa sähköpostia ennakkoon.

Pitääkö tunnille ilmoittautua ennakkoon? Kenelle ilmoittaudutaan? 

Tunnit ovat olleet erittäin suosittuja ja varsinkin pienten tanssitunnit täyttyneet nopeasti. Jos haluat varmistaa pääsysi ryhmään, ilmoittaudu ajoissa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti jäsentietopalvelussa, josta myös saat sähköpostiisi laskun kausimaksusta.

Miten tunnille pukeudutaan? 

Tunneilla liikutaan! Joten vaatteiden tulee olla mukavat ja joustavat. Tanssiessa heiluvat helmat on ihanat, mutta telineillä on hankala liikkua, jos tyllit tulee silmille! ;) Trikoot, shortsit, t-paidat ja topit toimii hyvin – tossuja saa käyttää, mutta eivät ole lainkaan pakolliset.

Jännittää! Pitääkö osata jo jotain? Saako äiti tulla mukaan?

Kaikkia jännittää, myös meitä ohjaajia! Tule vaan rohkeasti tunnille, sieltä voi löytyä uusiakin kavereita. Kaikki liikkuvat omien taitojensa mukaisesti, tunneilla harjoitellaan joskus sellaista mitä et heti osaa, mutta voit varmasti oppia! Äidit, iskät, sinun omat läheisesi, voivat odottaa heti oven takana, jossa voit vaikka välillä käydä tankkaamassa turvallisuutta. Perhetunneille voi tulla yhdessä tutustumaan uuteen tilaan ja ryhmässä toimimiseen.

POSTIOSOITE

Liikuntaseura Ote

Kilpivirrantie 7

74120 Iisalmi

SÄHKÖPOSTI

 

liikuntaseuraote@gmail.com

 

©2020 by Jasminn

PUHELIN

 

045 2950454

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle