Voiko ryhmään käydä tutustumassa ennen jäsenmaksun maksamista? 

Kyllä voi! Voit tulla ensimmäiselle tunnillesi veloituksetta. Jokaisen täytyy kuitenkin ilmoittautua ryhmään, jotta saamme lasten huoltajien ajantasaiset yhteystiedot.

Pitääkö tunnille ilmoittautua ennakkoon? Kenelle ilmoittaudutaan? 

Ilmoittautuminen on meille tärkeää, koska tällöin saamme ryhmissämmä liikkuvien lasten vanhempien yhteystiedot mikäli tulee tarvetta ottaa yhteyttä.

Tunnit ovat olleet erittäin suosittuja ja varsinkin pienten ryhmät täyttyneet nopeasti.
Jos haluat varmistaa pääsysi ryhmään, ilmoittaudu ajoissa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti jäsentietopalvelussa, josta myös saat sähköpostiisi laskun kausimaksusta.

Miten tunnille pukeudutaan? 

Tunneilla liikutaan! Vaatteiden tulee olla mukavat ja joustavat. Tanssiessa heiluvat helmat on ihanat, mutta telineillä on hankala liikkua, jos tyllit tulee silmille! ;) Trikoot, shortsit, t-paidat ja topit toimii hyvin – tossuja saa käyttää, mutta eivät ole lainkaan pakolliset.

Jännittää! Pitääkö osata jo jotain? Saako äiti tulla mukaan?

Kaikkia jännittää, myös meitä ohjaajia! Tule vaan rohkeasti tunnille, sieltä voi löytyä uusiakin kavereita. Kaikki liikkuvat omien taitojensa mukaisesti, tunneilla harjoitellaan joskus sellaista mitä et heti osaa, mutta voit varmasti oppia! Äidit, iskät, sinun omat läheisesi, voivat odottaa heti oven takana, jossa voit vaikka välillä käydä tankkaamassa turvallisuutta.

 

Perhetunnille voi tulla yhdessä tutustumaan uuteen harrastukseen ja toimintaympäristöön sekä harjoittelemaan ryhmässä toimimista.