top of page

Voiko ryhmään käydä tutustumassa ennen jäsenmaksun maksamista? 

Kyllä voi! Voit tulla ensimmäiselle tunnillesi veloituksetta. Tunneille tullaan liikkumaan, joten tutustuminen tapahtuu parhaiten osallistumalla reippaasti toimintaan.

 

Huoltajille huomioksi, että tuntien aikana haluamme keskittyä lasten ohjaamiseen, joten aikaa ei paljoa jää vanhempien kanssa jutusteluun. 

Pitääkö tunnille ilmoittautua ennakkoon? Kenelle ilmoittaudutaan? 

Ilmoittautuminen on meille tärkeää, koska tällöin saamme ryhmissämmä liikkuvien lasten vanhempien yhteystiedot mikäli tulee tarvetta ottaa yhteyttä.

 

Huoltajan on huolehdittava ilmoittautuminen jäsenjärjestelmään sähköisesti, lapset eivät saa tunneilta mukaansa laskuja.

Tunnit ovat olleet erittäin suosittuja ja varsinkin pienten ryhmät täyttyneet nopeasti.
Jos haluat varmistaa pääsysi ryhmään, ilmoittaudu ajoissa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti jäsentietopalvelussa, josta myös saat sähköpostiisi laskun kausimaksusta.

Miten tunnille pukeudutaan? 

Tunneilla liikutaan!

Vaatteiden tulee olla mukavat ja joustavat. Huom! Pitkät hiukset on oltava kiinni!

 

 Tanssiessa heiluvat helmat on ihanat, mutta telineillä on hankala liikkua, jos tyllit tulee silmille! ;) Trikoot, shortsit, t-paidat ja topit toimii hyvin – tossuja saa käyttää, mutta eivät ole lainkaan pakolliset. Avojaloin on hyvä liikkua!

 

Parkourtunneilla kouluikäiset käyttävät jo mielellään kenkiä, ettei kovilla alustoilla hyppinen sattuisi varpaisiin. Puhtaat tennarit soveltuu parkouriin mainiosti – muistathan puhdistaa kenkien pohjat ja kipata hiekat ulos.

Jännittää! Pitääkö osata jo jotain? Saako äiti tulla mukaan?

Kaikkia jännittää, myös meitä ohjaajia! Tule vaan rohkeasti tunnille, sieltä voi löytyä uusiakin kavereita. Kaikki liikkuvat omien taitojensa mukaisesti, tunneilla harjoitellaan joskus sellaista mitä et heti osaa, mutta voit varmasti oppia! Äidit, iskät, sinun omat läheisesi, voivat odottaa heti oven takana, jossa voit vaikka välillä käydä tankkaamassa turvallisuutta.

Lapsen voi halutessaan saattaa saliin asti. Mikäli huoltaja jää tunnille, toivomme että hän myös osallistuu tunnille liikkuen mukana. 

 

Vaihtoehtona on myös tulla perheiden vapaavuoroille yhdessä tutustumaan uuteen harrastukseen ja toimintaympäristöön sekä harjoittelemaan ryhmässä toimimista ja toisten huomioimista.

Liikuntaseura Ote ry  |  liikuntaseuraote@gmail.com

bottom of page