ILMOITUSTAULU

Ajankohtaisia asioita Otteessa

Otteen kesä

Otteen harrastustoiminta on nyt kesätauolla. 

Julkaisemme tulevan kauden lukujärjestyksen heinäkuussa.

Back to school-leiri järjestetään Otteella elokuussa ennen koulujen alkua. Leirille ilmoittautumaan pääset klikkaamalla TÄSTÄ!

Kauden 2021-2022 toiminta alkaa elokuussa viikolla 33.

Back to school-leiri

Otteen liikunnallinen Back to school-leiri järjestetään päiväleirinä 2.-6.8.2021

 

Leiripäivään (klo 10.00-15.00) kuuluu sopivasti tekemistä ja rentoa olemista, hauskoja leikkejä ja onnistumisen elämyksiä. Leirillä liikutaan sääolosuhteet huomioiden myös lähiympäristössä.

Ohjaajina toimivat Atte ja Samu Karppinen

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Uuden kauden avaus

Kaudenaloitustapahtuma on lauantaina 14.8.2021
klo 10.00-13.00

Kevätkokous 

 

Otteen hallituksen jäseninä jatkaa Jaana Innanen, Mervi Huurinainen, Henna Rytkönen ja Anna-Liisa Paakkanen. Uutena jäsenenä valittiin Erja Heiskanen ja puheenjohtajana jatkaa Merja Komulainen

Jokaisen meidän vastuulla 

  • Seuran toimintaan voi osallistua vain oireettomana.

  • Pidäthän huolta hyvästä hygieniasta. Pese kätesi ennen tuntia ja sen jälkeen. Kädet desinfioidaan ennen tunnille menoa.

  • Saavuthan paikalle vasta juuri ennen harjoitusajan alkua harjoitusvaatteet päällä ja jo kotona täytetyn vesipullon kanssa. Pyritään välttämään ylimääräistä oleskelua pukuhuoneissa ja muissa tiloissa.

  • Toivomme että vanhemmat eivät jää lasten tuntien ajaksi tiloihimme. Jos kuitenkin lapsi tarvitsee vielä vanhemman turvakseen, suosittelemme maskin käyttöä tiloissamme odotteleville. 

  • Juomapullo on vain henkilökohtaisessa käytössä, ethän lainaa pulloasi toisille.

  • Tarpeetonta fyysistä kosketusta on hyvä välttää. 

  • Jos olet matkustanut ulkomaille, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.

  • Ilmoitathan heti seuralle, mikäli olet osallistunut seuran tunneille koronavirustartunnan alaisena.

  • Jokainen perhe tai jäsen tekee itse päätöksen osallistumisestaan harjoituksiin. Mikäli perheessä on riskiryhmään kuuluvia, niin tämä tulee ottaa huomioon, kun pohditaan harjoituksiin osallistumista.

  • Jokainen jäsen osallistuu seuran toimintaan omalla vastuullaan.

Ylä-Savon Veturi palkitsi vuoden Leader-toimijoita 

 

"Vuoden Leader-hankkeena palkittiin Liikuntaseura Ote ry:n kehittämishanke, jossa yhdistys rakensi pääosin talkootyönä upeat tilat ja hankki välineet seuran käyttöön.

 

Ote ry liikuttaa laajasti yläsavolaisia lapsia ja nuoria. Seuran pioneerityö alueen parkourharrastuksen edistämisessä on merkittävä. Liikuntaseura Otteen tekemä työ tukee lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia sekä lisää alueen pitovoimaa. Asenteellaan, rohkeudellaan ja yhteisöllisyydellään toiminta on erinomainen esimerkki Leader-hankkeesta."

Synttärijuhlat! 

 

Seuramme tiloissa on mahdollisuus järjestää lasten liikunnallisia synttärijuhlia. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: liikuntaseuraote@gmail.com

IMG_5791
IMG_5795
IMG_5794
IMG_5793
IMG_5792