ILMOITUSTAULU

Ajankohtaisia asioita Otteessa
Koronakevät

Korona on sulkenut Otteen salin ovet valitettavan aikaisin tällä toimintakaudella.

Nyt liikutaan siis ulkona kevään merkkejä ihaillen ja ihmetellen!

Otteen vinkkejä löytyy lenkkipolkujen varsilta – tavallisen kävelyn ohella voit haastaa itseäsi mm. erilaisin lihaskuntoliikkein. Tähän mennessä olemme ehtineet asentaa vinkkejä kaupungin rannasta lähtevän rantapolun varrelle sekä Peltosalmelle lähiliikunta-alueena toimivan hiekkamontun maastoon.

 

Olemme julkaisseet videomateriaalia, jolla kannustamme jäsenistöämme omaehtoiseen liikkumiseen. Voit seurata julkaisujamme Facebookissa ja Instagramissa. Facebookin julkaisut, kuvat ja videot näkyvät myös täällä verkkosivuillamme.

 

Omien liikuntavinkkiemme lisäksi suosittelemme seuraamaan esim. Parkour Akatemian julkaisemaa materiaalia, josta löytyy monipuolisia harjoitteita tehtäväksi yksin tai perheen kesken, sisällä tai ulkona. Parkourin lisäksi kanavalta löytyy myös akrobatiaa ja käsinseisontaharjoituksia!


https://www.youtube.com/user/ParkourAkatemia/videos

 

Ote poikkeustilassa 

Tarjoamme ulkona pienryhmissä (8 hlö) kokoontuvia parkourtunteja yli 7-vuotiaille jäsenillemme toukokuun ajan. Kesäkuussa on tarjolla parkourin lisäksi myös yli 7-vuotiaiden tanssitunteja. Kesäkuun tuntien aikataulut julkistetaan myöhemmin.

 

Toukokuun tuntien ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 17.5.2020 klo 15.00 HOIKA-jäsenpalvelujärjestelmässä. Ryhmät löytyvät nimellä KEVÄT-PARKOUR. Tilanteesta johtuen ryhmäkoot ovat pieniä, joten jokaiselle tunnille täytyy ilmoittautua erikseen. Järjestämme tunteja useampana päivänä viikossa. Toivoisimme teidän huomioivan muut jäsenet ja ilmoittavan lapsenne yhteen ryhmään / viikko, näin mahdollisimman moni pääsee osallistumaan tunneille. Mikäli ilmoittautumisessa on syystä tai toisesta ongelmia, otathan yhteyttä sähköpostitse, niin voimme auttaa.

Ote poikkeustilassa 

 

”Olympiakomitea toivoo, että seurat koetaan yhteisöinä, joiden jäsenet yhdessä kantavat vastuun tässä vaikeassa tilanteessa. Yhdistyslakiin perustuen seuran sääntöjen mukaisia jäsenmaksuja ei tarvitse palauttaa.”

 

Tähän viitaten toivomme myös Liikuntaseura Otteen jäsenistöltä sydämen otetta, jolla autamme toinen toisemme tämän poikkeuksellisen ja haastavan ajan ylitse.

 

Olemme suunnanneet katseet valoisasti jo tulevaan ja haaveilemme, että pääsisimme käynnistämään kesätoiminnan poikkeustilan päätyttyä.

Synttärijuhlat! 

 

Seuramme uusissa tiloissa on mahdollisuus järjestää lasten liikunnallisia synttärijuhlia. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: otteensynttarit@gmail.com

Kevätkokous! 

 

Seuramme kevätkokous klo 18.00 osoitteessa Kilpivirrantie 7
Tervetuloa!

POSTIOSOITE

Liikuntaseura Ote

Kilpivirrantie 7

74120 Iisalmi

SÄHKÖPOSTI

 

liikuntaseuraote@gmail.com

 

©2020 by Jasminn

PUHELIN

 

045 2950454

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle