top of page

TUNTIKUVAUKSET

Kaikilla tunneillamme on täysi-ikäinen ohjaaja

TELINEET

3–6-vuotiaat
IMG_1579_edited_edited.jpg

Telinetunneilla lapsen motoriikka harjaantuu telineradalla ja siihen liittyvillä taito-osioilla. Sääntöjen noudattaminen ja ryhmässä toimimisen harjoittelu kuuluvat myös tunnin tavoitteisiin. Telinetunneilla jokainen lapsi kokee onnistumisia ja ilon hetkiä turvallisessa otteessa!

Tunti soveltuu niin tytöille kuin pojillekin.

Ohjaajina tunneilla ovat Jaana Innanen, Siri Lähteinen ja Aada Blek.

TEMPPUTANSSI

3–6-vuotiaat
IMG_4886.jpg

3-6-vuotiaiden tunneilla harjoitellaan lyhyitä eri tyylisiä tanssisarjoja sekä ikätasolle sopivia temppuja. Tavoitteena on kehittää perusliikuntataitoja kuten tasapainoa ja erilaisia liikkumistyylejä sekä välineiden käsittelyä. Ohessa harjaantuvat myös ohjeiden kuunteleminen ja ryhmässä toimimisen taidot. Tunti sopii niin tytöille kuin pojillekin.

Ohjaajina toimivat Senni Laine, Ninni Husso, Saana Lähteinen ja Ellinoora Martikainen.

DANCE & TRICKS

yli 7-vuotiaat
IMG_2996_edited.jpg

DANCE & TRICKS-tunnilla lämmitellään ensin hyvin helpoilla tanssisarjoilla. Harjoitellaan ryhmän taitotasolle sopivia akrobatialiikkeitä, nostoja ja hyppyjä sekä yhdistellään näitä tanssisarjoihin. Tehdään koreografiaa yhdessä ja nautitaan tanssista täysillä!

Tunnilla korostuu kehonhallinta, rytmit ja musasta nauttiminen!

Tunteja ohjaavat Aleksiina Komulainen, Siri Lähteinen ja Vilja Huurinainen.

AKRO & TELINEET

yli 7-vuotiaat
IMG_6923.jpg

Tunnilla harjoitellaan perusvoimistelua, eri telineillä tehtäviä perusliikkeitä sekä akrobatian alkeita. Edetään mahdollisuuksien mukaan ryhmän taitotason tahdissa edistyneempiin liikkeisiin. Tunnilla kehittyy voima, tasapaino, liikkuvuus sekä koordinaatiokyky. Jokainen lapsi liikkuu omalla taitotasollaan reippaassa ja kannustavassa ohjauksessa

Tunteja ohjaa Jaana Innanen apuohjaajinaan Veera Huurinainen, Sofia Vasara, Vilja Huurinainen ja Milja Laine.

PARKOUR

yli 5-vuotiaat
IMG_5795.jpg

Parkour on yksinkertaisimmillaan juoksemista, hyppäämistä ja kiipeämistä. Siinä mm. tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään seinille, hypitään erilaisille pinnoille ja heilutaan puissa. Parkourissa kehittyy tasapaino, voima, dynaamisuus, kestävyys, tarkkuus, tilan hahmotus ja luovuus. Parkour-porukka on todella avoin ja ystävällinen, joten ei kannata pelätä mukaan hyppäämistä uutenakaan harrastajana! Kavereilta saat energiaa ja kannustusta, mahdollisesti myös vinkkejä, sekä pääset jakamaan elämykset heidän kanssaan.

Parkourtunteja ohjaa Samu Karppinen apunaan vaihteleva joukko apuohjaajia.

RENGASTRAPETSI

yli 7-vuotiaat
IMG_0674.jpg

Rengastrapetsi on ilma-akrobatian muoto, jossa tehdään liikkeitä suuressa katosta roikkuvassa renkaassa. Renkaassa tehtävien temppujen lisäksi tunneilla lämmitellään ja tehdään voima- ja liikkuvuusharjoitteita. Kaikki Otteen rengastrapetsitunnit lähtevät liikkeelle alkeista.

 

Rengastrapetsilla harjoittelu on tehokasta ja hauskaa!

Tunteja ohjaavat Jaana Innanen sekä Veera ja Sofia

106A4848
IMG_6923
voimisteluteline&patjat
OTEnäytös_2016_5
kevät2017_tyylimylly_7–9v_2
kevät2017_tyylimylly_4-6v_2
kevät2017_tv7-9v_4
OTEnäytös_2016_6
OTEnäytös_2016_13

Liikuntaseura Ote ry  |  liikuntaseuraote@gmail.com

bottom of page