TUNTIKUVAUKSET

TELINEET

3–6-vuotiaat
sekä perheet

Telinetunneilla lapsen motoriikka ja rytmitaju harjaantuu telineradalla ja siihen liittyvillä taito-osioilla. Telinetunneilla jokainen lapsi kokee onnistumisia ja ilon hetkiä turvallisessa otteessa ja tunti soveltuu niin tytöille kuin pojillekin.

Perhetunnille mukaan voivat tulla kaikenikäiset lapset huoltajineen. Perheen pienempien lasten osalta on hyvä huomioida, että lapsen on mielekästä osallistua tunnille, kun hän osaa kävellä.

Ohjaajina 3-6v telineet: Merja Kainulainen, Samu Karppinen, Veera Kokkonen ja apuohjaajat

Perhetunti: Jaana Innanen, Merja Kainulainen, Annireeta Laitinen ja Päivi Hiltunen

TANSSIN TYYLIMYLLY

3–6-vuotiaat
IMG_3195_edited.jpg

3-6-vuotiaiden tunnilla pyörähdetään suoraan kuvin tuettuun lasten mielikuvitusmaailmaan. Tanssituntiin tuovat twistiä aistijärjestelmää kehittävät sensomotoriset harjoitteet, jotka ovat luonteva osa tunnin kulkua. Lähtökohtana tanssin rytmeissä ovat helposti aistittavat ja eläytymisen mahdollistavat aiheet, joihin jokainen lapsi saa luoda oman tyylinsä. Lasten Tanssin tyylimyllyn pyörteisiin sopivat niin tytöt kuin pojatkin.

 

Ohjaajina Annireeta Laitinen ja Päivi Hiltunen (Oi´iloa Oy) sekä apuohjaajat.

TANSSIN TYYLIMYLLY

yli 7-vuotiaat

Tanssin tyylimylly on sekoitus tyylikkäimpiä klassikoita ja trendikkäimpiä nykypäivän hittejä, unohtamatta tuulahduksia maailman eksoottisimmista rytmeistä.

7–9- ja yli 10-vuotiaiden tunneilla luodaan lisäksi pohjaa monipuolisille tanssitaidoille tanssillisen voimistelun sekä erilaisten ilmaisu- ja tekniikkaharjoitteiden keinoin. Katutanssiin sekä muihin tyyleihin tutustuen laajennetaan osaamista ja kannustetaan rohkeasti kokeilemaan myös erilaisia liikkumistapoja. Tällä tunnilla ei odoteta vuoroa jonossa vaan tanssitaan ja liikutaan musiikin tahdissa!

 

Ohjaajina Merja Kainulainen ja Jaana Innanen

TELINEET

yli 7-vuotiaat

Tunnilla tutustutaan telinevoimistelun maailmaan harjoittelemalla perusvoimistelua ja perusliikkeitä eri telineillä. Jokainen lapsi liikkuu omalla taitotasollaan reippaassa ja kannustavassa ohjauksessa. Tunti koostuu lämmittelystä, lajiharjoittelusta ja venyttelystä. Telinevoimistelu kehittää voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta sekä koordinaatiokykyä ja on myös erinomainen oheislaji minkä lajin harrastajalle tahansa.

Ohjaajina Jaana Innanen, Samu Karppinen ja apuohjaajat.

PARKOUR

yli 4-vuotiaat

Parkour on yksinkertaisimmillaan juoksemista, hyppäämistä ja kiipeämistä. Siinä mm. tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään seinille, hypitään erilaisille pinnoille ja heilutaan puissa. Parkourissa kehittyy tasapaino, voima, dynaamisuus, kestävyys, tarkkuus, tilan hahmotus ja luovuus. Parkour-porukka on todella avoin ja ystävällinen, joten ei kannata pelätä mukaan hyppäämistä uutenakaan harrastajana! Kavereilta saat energiaa ja kannustusta, mahdollisesti myös vinkkejä, sekä pääset jakamaan elämykset heidän kanssaan.

Ohjaajina Samu Karppinen ja apuohjaajat.

AKRO

yli 7-vuotiaat
Coleslaw_2_edited.jpg

Tunnilla harjoitellaan akrobatian alkeita ja edetään mahdollisuuksien mukaan ryhmän taitotason tahdissa edistyneempiin liikkeisiin. Tunnit pitävät sisällään sekä salin poikki tehtäviä harjoituksia että staattisia harjoituksia, lihaskuntoharjoitteita sekä venyttelyä. Yli 11-vuotiaiden tunneilla mukana on myös pariakrobatian elementtejä. Tavoitteena on kehittää liikkuvuutta ja voimaa niin, että temppuja voidaan tehdä turvallisesti.

Ohjaajina Jaana Innanen ja Saara Niskanen.

PARKOUR

aikuiset

Parkour on yksinkertaisimmillaan juoksemista, hyppäämistä ja kiipeämistä. Siinä mm. tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään seinille, hypitään erilaisille pinnoille ja heilutaan puissa. Parkourissa kehittyy tasapaino, voima, dynaamisuus, kestävyys, tarkkuus, tilan hahmotus ja luovuus. Parkouria voi harrastaa jokainen omalla tasollaan, joten ei kannata pelätä mukaan hyppäämistä! 

Ohjaajana Samu Karppinen

 

AIKUISET OTTEESSA

naiset & miehet

Aikuisten tunnilla on vaihtuvat ohjaajat ja niin myös tuntien sisältö vaihtelee rauhallisesta rentoutumisesta reippaaseen tanssinrytkeeseen! 
Ohjaajat ilmoitetaan tällä sivulla.

Ohjaajina Merja Kainulainen sekä vierailevat ohjaajat

25.10. Heli / hikijumppaa HIIT-tyyliin

1.11. Janis / toiminnallinen kehonpainotreeni 

OTEnäytös_2016_5
OTE_Fb_9
kevät2017_tyylimylly_7–9v_2
kevät2017_tyylimylly_4-6v_2
kevät2017_tv7-9v_4
kevät2017_tv10-12v_4
OTEnäytös_2016_6
OTEnäytös_2016_13