TUNTIKUVAUKSET

Kaikilla tunneillamme on täysi-ikäinen ohjaaja

TELINEET

3–6-vuotiaat
sekä perhetunti
IMG_1579_edited_edited.jpg

Telinetunneilla lapsen motoriikka harjaantuu telineradalla ja siihen liittyvillä taito-osioilla. Sääntöjen noudattaminen ja ryhmässä toimimisen harjoittelu kuuluvat myös tunnin tavoitteisiin. Telinetunneilla jokainen lapsi kokee onnistumisia ja ilon hetkiä turvallisessa otteessa!

Tunti soveltuu niin tytöille kuin pojillekin.

Perhetunnille mukaan voivat tulla kaikenikäiset lapset huoltajineen. Perheen pienempien lasten osalta on hyvä huomioida, että lapsen on mielekästä osallistua tunnille, kun hän osaa kävellä.

Tunteja ohjaa Jaana Innanen, Merja Komulainen ja apuohjaajat

TEMPPUTANSSI

3–6-vuotiaat
IMG_3195_edited.jpg

3-6-vuotiaiden tunneilla harjoitellaan lyhyitä eri tyylisiä tanssisarjoja sekä ikätasolle sopivia temppuja. Tavoitteena on kehittää perusliikuntataitoja kuten tasapainoa ja erilaisia liikkumistyylejä sekä välineiden käsittelyä. Ohessa harjaantuvat myös ohjeiden kuunteleminen ja ryhmässä toimimisen taidot. Tunti sopii niin tytöille kuin pojillekin.

Ohjaajana tunneilla on Merja Komulainen ja apuohjaajat

DANCE & TRICKS

yli 7-vuotiaat
IMG_2996_edited.jpg

DANCE & TRICKS-tunnilla lämmitellään ensin hyvin helpoilla tanssisarjoilla. Harjoitellaan ryhmän taitotasolle sopivia akrobatialiikkeitä, nostoja ja hyppyjä sekä yhdistellään näitä tanssisarjoihin. Tehdään koreografiaa yhdessä ja nautitaan tanssista täysillä!

Tunnilla korostuu kehonhallinta, rytmit ja musasta nauttiminen!

Tunteja ohjaa Jaana Innanen ja apuohjaajat

AKRO & TELINEET

yli 7-vuotiaat
IMG_9831_edited.jpg

Tunnilla harjoitellaan perusvoimistelua, eri telineillä tehtäviä perusliikkeitä sekä akrobatian alkeita. Edetään mahdollisuuksien mukaan ryhmän taitotason tahdissa edistyneempiin liikkeisiin. Tunnilla kehittyy voima, tasapaino, liikkuvuus sekä koordinaatiokyky. Jokainen lapsi liikkuu omalla taitotasollaan reippaassa ja kannustavassa ohjauksessa

Ohjaajana Jaana Innanen ja apuohjaajat

PARKOUR

yli 5-vuotiaat

Parkour on yksinkertaisimmillaan juoksemista, hyppäämistä ja kiipeämistä. Siinä mm. tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään seinille, hypitään erilaisille pinnoille ja heilutaan puissa. Parkourissa kehittyy tasapaino, voima, dynaamisuus, kestävyys, tarkkuus, tilan hahmotus ja luovuus. Parkour-porukka on todella avoin ja ystävällinen, joten ei kannata pelätä mukaan hyppäämistä uutenakaan harrastajana! Kavereilta saat energiaa ja kannustusta, mahdollisesti myös vinkkejä, sekä pääset jakamaan elämykset heidän kanssaan.

Ohjaajina Samu Karppinen, Niklas Vakula, Santtu Ukkonen sekä apuohjaajat

OTEnäytös_2016_5
OTE_Fb_9
kevät2017_tyylimylly_7–9v_2
kevät2017_tyylimylly_4-6v_2
kevät2017_tv7-9v_4
kevät2017_tv10-12v_4
OTEnäytös_2016_6
OTEnäytös_2016_13