TUNTIKUVAUKSET

TELINEET

2–6-vuotiaat

Telinetunneilla lapsen motoriikka ja rytmitaju harjaantuu telineradalla ja siihen liittyvillä taito-osioilla. Telinetunneilla jokainen lapsi kokee onnistumisia ja ilon hetkiä turvallisessa otteessa ja tunti soveltuu niin tytöille kuin pojillekin.

Ohjaajina Merja Kainulainen ja apuohjaajat.

TANSSIN TYYLIMYLLY

2–6-vuotiaat

Tanssin tyylimylly on sekoitus tyylikkäimpiä klassikoita ja trendikkäimpiä nykypäivän hittejä, unohtamatta tuulahduksia maailman eksoottisimmista rytmeistä. 

 

2-6-vuotiaiden tunneilla lapset ottavat tanssin ensiaskeleita erilaisten lapsille sopivien musiikkien ja rytmien tunnelmissa. Tällä tunnilla ei odoteta vuoroa jonossa vaan tanssitaan ja liikutaan musiikin tahtiin! Tunti sopii kaikille tanssista innostuneille tytöille ja pojille.

Ohjaajina Annireeta Laitinen, Veera Kokkonen, Laura Martikainen sekä apuohjaajat.

TANSSIN TYYLIMYLLY

yli 7-vuotiaat

Tanssin tyylimylly on sekoitus tyylikkäimpiä klassikoita ja trendikkäimpiä nykypäivän hittejä, unohtamatta tuulahduksia maailman eksoottisimmista rytmeistä.

7–9- ja yli 10-vuotiaiden tunneilla luodaan lisäksi pohjaa monipuolisille tanssitaidoille tanssillisen voimistelun sekä erilaisten ilmaisu- ja tekniikkaharjoitteiden keinoin. Katutanssiin sekä muihin tyyleihin tutustuen laajennetaan osaamista ja kokeilemisen rohkeutta edelleen.

Ohjaajina Merja Kainulainen ja Jaana Innanen

TELINEET

yli 7-vuotiaat

Tunnilla tutustutaan telinevoimistelun maailmaan harjoittelemalla perusvoimistelua ja perusliikkeitä eri telineillä. Jokainen lapsi liikkuu omalla taitotasollaan reippaassa ja kannustavassa ohjauksessa. Tunti koostuu lämmittelystä, lajiharjoittelusta ja venyttelystä. Telinevoimistelu kehittää voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta sekä koordinaatiokykyä ja on myös erinomainen oheislaji minkä lajin harrastajalle tahansa.

Ohjaajina Jaana Innanen, Merja Kainulainen ja apuohjaajat.

PARKOUR

yli 4-vuotiaat

Parkour on yksinkertaisimmillaan juoksemista, hyppäämistä ja kiipeämistä. Siinä mm. tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään seinille, hypitään erilaisille pinnoille ja heilutaan puissa. Parkourissa kehittyy tasapaino, voima, dynaamisuus, kestävyys, tarkkuus, tilan hahmotus ja luovuus. Parkour-porukka on todella avoin ja ystävällinen, joten ei kannata pelätä mukaan hyppäämistä uutenakaan harrastajana! Kavereilta saat energiaa ja kannustusta, mahdollisesti myös vinkkejä, sekä pääset jakamaan elämykset heidän kanssaan.

Ohjaajina Samu Karppinen, Jaana Innanen ja apuohjaajat.

AKRO

yli 7-vuotiaat

Tunnilla harjoitellaan akrobatian alkeita ja edetään mahdollisuuksien mukaan ryhmän taitotason tahdissa edistyneempiin liikkeisiin. Tunnit pitävät sisällään sekä salin poikki tehtäviä harjoituksia että staattisia harjoituksia, lihaskuntoharjoitteita sekä venyttelyä. Yli 11-vuotiaiden tunneilla mukana on myös pariakrobatian elementtejä. Tavoitteena on kehittää liikkuvuutta ja voimaa niin, että temppuja voidaan tehdä turvallisesti.

Ohjaajina Jaana Innanen ja Saara Niskanen.

 

PARKOUR

aikuiset

Parkour on yksinkertaisimmillaan juoksemista, hyppäämistä ja kiipeämistä. Siinä mm. tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään seinille, hypitään erilaisille pinnoille ja heilutaan puissa. Parkourissa kehittyy tasapaino, voima, dynaamisuus, kestävyys, tarkkuus, tilan hahmotus ja luovuus. Parkouria voi harrastaa jokainen omalla tasollaan, joten ei kannata pelätä mukaan hyppäämistä! 

Ohjaajana Samu Karppinen

TANSSI

aikuiset

Vaikka et olisi koskaan ennen tanssinut tai rytmitaju olisi kadoksissa, ei haittaa! Riittää, että haluat hien pintaan, ja tykkäät rennosta musasta ja meiningistä. 

Meille tärkeintä on, että sinulla on hyvä fiilis! 

Tunti koostuu alkulämmittelystä, tanssisarjoista, lihaskunto-osiosta ja loppuvenyttelyistä.

Ohjaajina Annireeta Laitinen ja Merja Kainulainen

POSTIOSOITE

Liikuntaseura Ote

Kilpivirrantie 7

74120 Iisalmi

SÄHKÖPOSTI

 

liikuntaseuraote@gmail.com

 

©2020 by Jasminn

PUHELIN

 

045 2950454

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle