top of page

TUNTIKUVAUKSET

Kaikilla tunneillamme on täysi-ikäinen ohjaaja

PERHEPARKOUR

3–6-vuotiaat
& huoltaja

Koko perheen parkourtunti, jossa liikkumaan pääsee niin vanhemmat kuin lapsetkin. Tunnilla harjoitellaan perusliikuntataitoja, parkouria sekä liikkumista yksin ja yhdessä. Tunti vahvistaa lapsen ja aikuisen sidettä yhteisen harrastuksen myötä. Huomiona, että myös vanhemmat tarvitsevat jumppavaatteet sekä vesipullon mukaan!

Ohjaajana tunneilla on Minna Tikkanen.

IMG_5795_edited.jpg

TELINEET

3–6-vuotiaat
IMG_1579_edited_edited.jpg

Telinetunneilla lapsen motoriikka harjaantuu telineradalla ja siihen liittyvillä taito-osioilla. Sääntöjen noudattaminen ja ryhmässä toimimisen harjoittelu kuuluvat myös tunnin tavoitteisiin. Telinetunneilla jokainen lapsi kokee onnistumisia ja ilon hetkiä turvallisessa otteessa!

Ohjaajina tunneilla ovat Jaana Innanen, Aada Blek, Ellinoora Martikainen ja Venla Virkkunen.

TEMPPUTANSSI

3–6-vuotiaat
106A7396.jpg

3-6-vuotiaiden tunneilla harjoitellaan lyhyitä eri tyylisiä tanssisarjoja sekä ikätasolle sopivia temppuja. Tavoitteena on kehittää perusliikuntataitoja kuten tasapainoa ja erilaisia liikkumistyylejä sekä välineiden käsittelyä. Ohessa harjaantuvat myös ohjeiden kuunteleminen ja ryhmässä toimimisen taidot.

Tunteja ohjaavat Senni Laine, Milja Laine ja Kiira Rytkönen.

DANCE & TRICKS

yli 7-vuotiaat
IMG_7561_edited.jpg

DANCE & TRICKS-tunnilla lämmitellään ensin hyvin helpoilla tanssisarjoilla. Harjoitellaan ryhmän taitotasolle sopivia akrobatialiikkeitä, nostoja ja hyppyjä sekä yhdistellään näitä tanssisarjoihin. Tehdään koreografiaa yhdessä ja nautitaan tanssista täysillä!

Tunnilla korostuu kehonhallinta, rytmit ja musasta nauttiminen!

Tunteja ohjaavat Jaana Innanen, Vilja Huurinainen, Sofia Vasara, Ellinoora Martikainen ja Milja Laine.

AKRO & TELINEET

yli 7-vuotiaat
106A1530.jpg

Tunnilla harjoitellaan perusvoimistelua, eri telineillä tehtäviä perusliikkeitä sekä akrobatian alkeita. Edetään mahdollisuuksien mukaan ryhmän taitotason tahdissa edistyneempiin liikkeisiin. Tunnilla kehittyy voima, tasapaino, liikkuvuus sekä koordinaatiokyky. Jokainen lapsi liikkuu omalla taitotasollaan reippaassa ja kannustavassa ohjauksessa

Tunteja ohjaavat Minna Tikkanen, Jaana Innanen, Veera Huurinainen ja Hanna Pöyhönen.

PARKOUR

yli 5-vuotiaat
IMG_7487.jpg

Parkour on yksinkertaisimmillaan juoksemista, hyppäämistä ja kiipeämistä. Siinä mm. tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään seinille, hypitään erilaisille pinnoille ja heilutaan puissa. Parkourissa kehittyy tasapaino, voima, dynaamisuus, kestävyys, tarkkuus, tilan hahmotus ja luovuus. Parkour-porukka on todella avoin ja ystävällinen, joten ei kannata pelätä mukaan hyppäämistä uutenakaan harrastajana! Kavereilta saat energiaa ja kannustusta, mahdollisesti myös vinkkejä, sekä pääset jakamaan elämykset heidän kanssaan.

Parkourtunteja ohjaavat Minna Tikkanen, Samu Karppinen, Eetu Heikkinen, Luka Innanen ja Miro Olbricht. 

RENGASTRAPETSI

yli 7-vuotiaat
IMG_0674.jpg

Rengastrapetsi on ilma-akrobatian muoto, jossa tehdään liikkeitä suuressa katosta roikkuvassa renkaassa. Renkaassa tehtävien temppujen lisäksi tunneilla lämmitellään ja tehdään voima- ja liikkuvuusharjoitteita. Kaikki Otteen rengastrapetsitunnit lähtevät liikkeelle alkeista.

 

Rengastrapetsilla harjoittelu on tehokasta ja hauskaa!

Tunteja ohjaavat Jaana Innanen sekä Sofia Vasara, Hanna Pöyhönen ja Vilja Huurinainen

106A4848
IMG_6923
voimisteluteline&patjat
OTEnäytös_2016_5
kevät2017_tyylimylly_7–9v_2
kevät2017_tyylimylly_4-6v_2
kevät2017_tv7-9v_4
OTEnäytös_2016_6
OTEnäytös_2016_13

Liikuntaseura Ote ry  |  liikuntaseuraote@gmail.com

bottom of page