top of page
TULE MUKAAN

LIIKKUMAAN

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsentietopalvelussa, johon täytyy ensin rekisteröityä. Ohjeita seuraamalla onnistut kyllä, mutta meiltä voi kysyä apua mikäli ilmaantuu ongelmia. Jos olet jo rekisteröitynyt jäseneksi ja unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan valitse sisäänkirjautuminen-sivulta linkki: "Tilaa uusi salasana" tai ota yhteyttä meihin!

HUOM! Ilmoittautuminen ryhmään luo samalla laskun jäsen- ja harrastemaksusta. Ryhmäkoot ovat rajattuja ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, ettet tee turhia varauksia, jotta mahdollisimman moni lapsi pääsisi ryhmään ja liikkumaan seurassamme. 

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä sähköinen lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.

Lapsen rekisteröiminen

Kun vanhempi on rekisteröinyt itsensä, pystyy hän rekisteröimään lapsensa OMAT TIEDOT-sivulla / UUDEN ALIKÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI. Klikkaamalla avautuu rekisteröitymissivu, johon täytetään lapsen tiedot. Ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin voit valita ryhmän, johon haluatte ilmoittautua. Ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään automaattisesti lasku sähköpostiin.

Rekisteröimällä lapsen alikäyttäjäksesi varmistat, että laskut tulevat sinulle, eivätkä mahdolliseen lapsen sähköpostiin.

Mikäli lapsesi on jo rekisteröity, mutta ei ole alikäyttäjäsi, voit pyytää seuraa tekemään siirron, liikuntaseuraote@gmail.com.

Mikäli perheessänne on sisaralennukseen oikeutettuja lapsia, laskutusjärjestelmä huomioi sisaralennuksen automaattisesti, kun rekisteröityneen huoltajan alikäyttäjistä useampi kuin yksi ilmoittautuu ryhmiin.

 

HUOM! Kausimaksut eivät sisällä vakuutuksia!

ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISEN KULUITTA PERUMINEN

Ilmoittautuminen on sitova, ethän tee turhia varauksia. Lapsen harrasteryhmään ilmoittaminen luo laskun, joka tulee sähköpostiin. Lasku sisältää kaikille pakollisen koko toimintakauden kattavan jäsenmaksun 40 € sekä syntymävuoden mukaan määräytyvän harrastemaksun.


Ryhmiin ilmoittaudutaan joko kerralla koko kaudeksi (syksy + kevät) tai syyskaudelle (elo-joulukuu) ja kevätkaudelle (tammi-toukokuu) erikseen.


Valitessaan kuukausimaksun (26 € / 30 €) jäsen sitoutuu koko kaudelle ja tällöin myös paikka ryhmässä on varattu koko toimintakaudelle.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Seuralla on myös oikeus peruuttaa ryhmä, jos osallistujia ei ole tarpeeksi. Tällöin ehdotamme korvaavaa ryhmää tai palautamme rahat.

Mikäli et ole varma, mikä ryhmä olisi juuri sopiva, käythän rohkeasti tutustumassa tunnilla ennen ilmoittautumista. Käyttehän kuitenkin tutustumassa vain ryhmissä, joissa on vielä vapaita paikkoja. Mikäli olet ehtinyt tehdä ilmoittautumisen ryhmään ja kokeilukerralla ryhmä ei tuntunutkaan sopivalta, voi ilmoittautumisen peruuttaa kuluitta ennen laskun eräpäivää sähköpostilla ilmoittamalla. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus eikä pelkkä ilmoitus ohjaajalle riitä.

Voit tarkistaa omat tietosi ja laskusi aina jäsenrekisteri Hoikasta. Jos et saa laskua sähköpostiisi heti kun ilmoittaudut, kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio. Mikäli laskua ei löydy sieltäkään niin olethan pikaisesti yhteydessä meihin, liikuntaseuraote@gmail.com. Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai maksusuunnitelman, niin ole yhteydessä hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää!

Harrasteryhmissä erääntyneestä laskusta lähetetään kolme kertaa maksumuistutus kahden viikon välein, jonka jälkeen maksu siirtyy perintätoimiston perittäväksi. Kun maksu siirtyy perintätoimistolle maksamattomana, evätään mahdollisuus osallistua harrastukseen niin kauan, että maksu on maksettu.

 

Sairastumisen, loukkaantumisen tai niihin verrannollisen tapahtuman sattuessa harrastaja on väliin jäävän kauden osalta oikeutettu harrastusmaksun palautukseen lääkärintodistusta vastaan. (Esim. kokokauden harrastusmaksusta kevään 2023 osuus.) Tämä ei koske tilapäistä sairastelua yksittäisten viikkotuntien osalta. Jäsenmaksua ei palauteta.

 

Mikäli osallistuminen perutaan käyttöehtojen vastaisesti, Liikuntaseura Otteella ei ole velvollisuutta palauttaa jo maksettuja maksuja takaisin eikä hyvittää jo lähetettyjä laskuja. Mikäli peruminen tulee myöhässä, tulee maksamattomat laskut maksaa. Otteella on oikeus periä maksut myös maksamattomista ilmoittautumisista, jotka on peruttu myöhässä.

Liikuntaseura Ote ry  |  liikuntaseuraote@gmail.com

bottom of page