TULE MUKAAN

LIIKKUMAAN

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsentietopalvelussa, johon täytyy ensin rekisteröityä. Ohjeita seuraamalla onnistut kyllä, mutta meiltä voi kysyä apua mikäli ilmaantuu ongelmia. Jos olet jo rekisteröitynyt jäseneksi ja unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan valitse sisäänkirjautuminen-sivulta linkki: "Tilaa uusi salasana" tai ota yhteyttä meihin!

HUOM! Ilmoittautuminen ryhmään luo samalla laskun kausimaksusta. Ryhmäkoot ovat rajattuja ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan ettet tee turhia varauksia, jotta mahdollisimman moni lapsi pääsisi ryhmään ja liikkumaan seurassamme. 

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä sähköinen lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.

Lapsen rekisteröiminen

Kun vanhempi on rekisteröinyt itsensä, pystyy hän rekisteröimään lapsensa OMAT TIEDOT-sivulla / UUDEN ALIKÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI (sivun oikeassa laidassa). Klikkaamalla avautuu rekisteröitymissivu, johon täytetään lapsen tiedot. Ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin voit valita ryhmän, johon haluatte ilmoittautua. Ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään automaattisesti lasku sähköpostiin.

Rekisteröimällä lapsen alikäyttäjäksesi varmistat, että laskut tulevat sinulle, eivätkä mahdolliseen lapsen sähköpostiin.

Mikäli lapsesi on jo rekisteröity, mutta ei ole alikäyttäjäsi, voit pyytää seuraa tekemään siirron, liikuntaseuraote@gmail.com.

Mikäli perheessänne on sisaralennukseen oikeutettuja lapsia, laskutusjärjestelmä huomioi sisaralennuksen automaattisesti, kun rekisteröityneen huoltajan alikäyttäjistä useampi kuin yksi ilmoittautuu ryhmiin.

 

HUOM! Kausimaksut eivät sisällä vakuutuksia!