TULE MUKAAN

LIIKKUMAAN

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen uudelle kaudelle 2019-2020 on avattu

 

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsentietopalvelussa, johon täytyy ensin rekisteröityä. Ohjeita seuraamalla onnistut kyllä, mutta meiltä voi kysyä apua mikäli ilmaantuu ongelmia. Jos olet jo rekisteröitynyt jäseneksi ja unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan valitse sisäänkirjautuminen-sivulta linkki: "Tilaa uusi salasana" tai ota yhteyttä meihin!

HUOM! Ilmoittautuminen ryhmään luo samalla laskun kausimaksusta. MIkäli lapsesi haluaa käydä ensin tutustumassa ryhmään, älä tee ilmoittautumista jäsentietopalvelussa. Ymmärräthän kuitenkin, että ryhmäkoot ovat rajattuja ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä sähköinen lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.

Lapsen rekisteröiminen

Kun vanhempi on rekisteröinyt itsensä, pystyy hän rekisteröimään lapsensa OMAT TIEDOT-sivulla / UUDEN ALIKÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI (sivun oikeassa laidassa). Klikkaamalla avautuu rekisteröitymissivu, johon täytetään lapsen tiedot. Ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin voit valita ryhmän, johon haluatte ilmoittautua. Ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään automaattisesti lasku sähköpostiin. Maksamalla laskun ja näyttämällä kuitin ryhmän ohjaajalle saat seuramme jäsenkortin.

Rekisteröimällä lapsen alikäyttäjäksesi varmistat, että laskut tulevat sinulle, eivätkä mahdolliseen lapsen sähköpostiin.

Mikäli lapsesi on jo rekisteröity, mutta ei ole alikäyttäjäsi, voit pyytää seuraa tekemään siirron, liikuntaseuraote@gmail.com.

Mikäli perheessänne on sisaralennukseen oikeutettuja lapsia, rekisteröi kaikkien tiedot järjestelmään ja ota yhteyttä meihin sähköpostitse. Lähetämme teille laskut sähköpostiin tietojen mukaisesti. Sisaralennus koskee kokokausimaksuja!

HUOM! Kausimaksut eivät sisällä vakuutuksia!

POSTIOSOITE

Liikuntaseura Ote

Kilpivirrantie 7

74120 Iisalmi

SÄHKÖPOSTI

 

liikuntaseuraote@gmail.com

 

©2020 by Jasminn

PUHELIN

 

045 2950454

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle